Njut av! Från en ny utsikt.

 

Det finns en speciell känsla av frihet och anslutning till naturen när du är på vattnet. Våra humör svävar, vi andas den rena luften och vi har kul!

Våra MEGA stå upp paddelbrädor är nya vid Sövde sjön och i Skåne. Kom och gå med oss för att hitta en rolig vattensporter att njuta av, som familj, vänner eller idrottslag kanske? Perfekt för säsongsstart eller slutande firande.


Från sex personer, upp till en total vikt på 650 kg, har vi paddlar och flytvästar till dig. Storleken på dessa brädor betyder att de är mycket stabila och kan användas som stora flytande flottar för att komma ut på vattnet på ett mjukt, enkelt sätt eller kanske stå upp, paddla hårt och se hur snabbt du kan gå! Ditt val - lugnt och enkelt eller snabbt och galet (men kanske lite vått också!).


Eller välj ett enda bräde för solo-kul, eller

ta två brädor så att ett par kan ansluta sig på vattnet.

Är du ett företag som letar efter en teamupplevelse? Vi kan skapa några utmaningar och tävlingar och skräddarsy tiden på vattnet som passar dig.


Vill du ta med lunch, fika eller till och med en tidig start med frukost? Inga problem! En kvällshändelse med grill, eller värmande hemlagad soppa runt en eld? Fråga oss bara!


Samma sak för svensexa & möhippa - låt oss hjälpa till med att organisera din dag. Vi kan göra en mycket speciell, minnesvärd och unik händelse för dig. Enkeltavlor finns också.


Stå upp brädor är en av de snabbast växande utomhusaktiviteterna, och med detta mycket roligt kan vi se varför!

Bastu båt Sövdesjön

Sövdesjön

En mycket speciell plats ... att njuta av naturen och utforska den lugna sjön

Sövdesjön är en sjö i Sjöbo kommun - circa 9km SSW av Sjöbo - i Skåne. Sjön är 8,1 meter djup, har en yta på 2,72 kvadratkilometer och befinner sig 34 meter över havet. Sövdesjön är långgrund och omgiven av sandstränder. Den har god vattenkvalitet och används för bad. Det finns flera anlagda badplatser. Den mest lättillgängliga ligger i norra delen av sjön, invid Sövde samhälle. Det finns bra bussförbindelser och många parkeringsplatser.


Utsikten är vacker ... ett öppet landskap med blå sjö omgiven av många olika träd, med många aktiviteter tillgängliga på vattnet, inklusive mycket säker simning för alla åldrar.


En kiosk är öppen varje dag under sommarsemesterperioden med glass, kaffe och drycker och lättare snacks. Det finns toaletter i närheten.