Vår unika Water Cycles

Enkel, säker, enkel att använda och bra för alla åldrar

Unika i Sverige och i hela Skandinavien är dessa vattencykler designade av en flygingenjör och är av högsta kvalitet, stabil men ändå lätt och så lätt att använda.


Utan speciell kläder eller speciell erfarenhet behövs kan du slå upp, hoppa på och utforska vattnet som du väljer. Livförsäkringar är naturligtvis för din säkerhet, men du kan gärna trampa över sjön utan att ens bli våt!


Med val av upprätt, vanligt cykelposition eller lägre säte garanteras din komfort och stabilitet. Hyr i perioder på en halvtimme, en timme eller till och med en två timmars rundtur i sjön, hitta dolda platser, titta på fågellivet och njuta av lugnet av vattnet.

Dessa miljövänliga cykler tar inte hand om miljön och använder ingen motor, gör inga ljud och skadar inte. Drivs endast med pedalkraft!


De enda begränsningarna är en lägsta höjd på 120 cm, utan övre åldersgräns ... Vi har haft många 80-åringar som har firat en födelsedagsupplevelse!


Anställ dessa enskilt, ett par eller i små grupper.


Med ytterligare fika eller andra önskemål, låt oss bara veta. En speciell upplevelse får du inte missa, och en att komma tillbaka till med andra vänner, familj eller kollegor.


Om du vill köpa ett antal av dessa vattencykler och för stöd för att etablera din egen vattenaktivitetsverksamhet besök

http://nordicwatercycling.com

Behöver du lokalt enastående boende? Vi kan boka dig till vår lugna och vackra gårdsomvandling eller så har vi ett antal alternativ, beroende på din gruppstorlek, budget och önskemål.